Handelsbetingelser hos Perform by Irani v/Michelle Irani

Generelle oplysninger

Perform by Irani v/Michelle Irani

Prinsessegade 22A

7000 Fredericia

CVR nr.: 39031485

Telefon: 51883092

Email: michelleirani@live.dk

Priser

Hos Perform by Irani v/Michelle Irani er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Perform by Irani v/Michelle Irani modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Perform by Irani v/Michelle Irani tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Perform by Irani v/Michelle Irani vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Perform by Irani v/Michelle Irani

Prinsessegade 22A

7000 Fredericia

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på michelleirani@live.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Perform by Irani v/Michelle Irani

Prinsessegade 22A

7000 Fredericia

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

– Aftaler indgået på offentlig auktion.

– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Perform by Irani v/Michelle Irani.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Perform by Irani v/Michelle Irani. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: michelle@performbyirani.dk

TERMS & CONDITIONS

Bootcamp

 • PERFORM BY IRANI har ophavsret på alt udleveret materiale. Offentliggørelse eller videregivelse af udleveret materiale er ikke tilladt uden samtykke. Ved overtrædelse kan samarbejdet opsiges omgående uden refusion.
 • PERFORM BY IRANI forbeholder sig rettigheden til at bruge de før og efter billeder du sender til mig, til brug af reklame og eller de billeder der er taget til opstart og ved afslutning af forløb (billeder bruges ikke uden tilladelse).
 • PERFORM BY IRANI har lov til, under forløbets varighed, at sende information der måtte have din interesse.
 • PERFORM BY IRANI har lov til, efter forløbets afslutning, at sende et feedback skema som du skal udfylde. Dette er for at hjælpe PERFORM BY IRANI med at holde kvaliteten høj og altid forbedre sig.
 • Alt fysisk aktivitet foregår på eget ansvar. PERFORM BY IRANI står ikke til ansvar for eventuelle skader eller sygdom under forløbet. Er du i tvivl om eventuelle risici, bør du overveje at få foretaget et dybdegående sundhedstjek inden opstart. Informer altid om tidligere skader inden opstart af forløb.
 • Resultaterne af træningsprogrammer og kostvejledning vil variere og vi kan derfor ikke garantere et specifikt resultat. Vi vil ud fra vores erfaring, i samarbejde med dig, udforme realistiske mål, ift. den tid og indsat du er villig til at lægge i det.
 • Betaling sker senest samme dag som ved aftalens indgåelse (min. depositum på 500,- DKK ved bootcamps, og det fulde beløb ved personlig træning), eller ved forudbetalt konto overførsel, med mindre andet er aftalt.
 • Ved bootcamps kan forløbet opsiges, beløbet tilbagebetales ikke, med mindre andet er aftalt.
  Sikring af plads på bootcamp, kræves depositum på 500,-. Depositum tilbagebetales ikke.
  Ved gentilmelding af bootcamps opnår man en fordel i form af rabat på næste direkte tilmelding til bootcamp.
  Springer man en bootcamp over, er det, det fulde beløb der igen skal betales.
  Man kan ikke forud betale bootcamps, der kan først tilmeldes bootcamps, når dette offentliggøres på de lukkede Facebook grupper, eller når der informeres om andet.
 • Når du udfylder det tilsendte interview og sender det tilbage til PERFORM BY IRANI, giver du samtidig samtykke til at disse oplysninger opbevares hos PERFORM BY IRANI. Det samme gælder billeder, InBody målinger og fedtprocent målinger foretaget af PERFORM BY IRANI. Ved endt træningsforløb gemmes dine oplysninger i 12 måneder og slettes derefter. Du har til enhver tid ret til at få disse tilsendt og/eller ønske dem slettet.
 • Aflysning af en bootcamp time, tilbagebetales ikke.
  Skulle der mod forventning aflyses én bootcamp time, grundet sygdom eller anden tvingende grund, prøves timen i første omgang at rykkes til andet tidspunkt. Hvis dette ikke kan lade sig gøre refunderes denne time ikke (maks. 1 gang pr bootcamp).
 • Priser reguleres altid ved årsskifte
 • Områder med udendørs træning er videoovervåget.

 

Abonnementsløsning

 • PERFORM BY IRANI har ophavsret på alt udleveret materiale. Offentliggørelse eller videregivelse af udleveret materiale er ikke tilladt uden samtykke. Ved overtrædelse kan samarbejdet opsiges omgående uden refusion.
 • PERFORM BY IRANI forbeholder sig rettigheden til at bruge de før og efter billeder du sender til os, til brug af reklame og eller de billeder der er taget til opstart og ved afslutning af forløb (billeder bruges ikke uden tilladelse).
 • PERFORM BY IRANI har lov til, under forløbets varighed, at sende information der måtte have din interesse.
 • PERFORM BY IRANI har lov til, efter forløbets afslutning, at sende et feedback skema som du skal udfylde. Dette er for at hjælpe PERFORM BY IRANI med at holde kvaliteten høj og altid forbedre sig.
 • Alt fysisk aktivitet foregår på eget ansvar. PERFORM BY IRANI står ikke til ansvar for eventuelle skader eller sygdom under forløbet. Er du i tvivl om eventuelle risici, bør du overveje at få foretaget et dybdegående sundhedstjek inden opstart. Informer altid om tidligere skader inden opstart af forløb.
 • Resultaterne af træningsprogrammer og kostvejledning vil variere og vi kan derfor ikke garantere et specifikt resultat. Vi vil ud fra vores erfaring, i samarbejde med dig, udforme realistiske mål, ift. den tid og indsat du er villig til at lægge i det.
 • Når du udfylder det tilsendte interview og sender det tilbage til PERFORM BY IRANI, giver du samtidig samtykke til at disse oplysninger opbevares hos PERFORM BY IRANI. Det samme gælder billeder, InBody målinger og fedtprocent målinger foretaget af PERFORM BY IRANI. Ved endt træningsforløb gemmes dine oplysninger i 12 måneder og slettes derefter. Du har til enhver tid ret til at få disse tilsendt og/eller ønske dem slettet.
 • Betaling sker via mobilepay eller dankort betaling. Her trækkes d. 1. i måneden hver måned.
 • Opsigelsen er løbende måned + 1 måned
 • Juli er betaling fri måned, da der ikke yders træning i juli måned
 • I industriferier vil træningerne til dels planlægges anderledes
 • Der offentliggøres 1-2 måneders hold ad gangen. Tilmelding af hold sker ONLINE, via booking system og det er altid først til mølle.
 • Priser reguleres altid ved årsskifte
 • Afmelding af hold skal ske min. 6 timer før holdet, ellers pålægges der en bøde på 50,- pr. manglende aflysning eller pr. hold man ikke dukker op til.
 • Bero af abonnement. Op til 3 måneder 100 kr
 • Områder med udendørs træning er videoovervåget.

 

Personlig træning

 • PERFORM BY IRANI har ophavsret på alt udleveret materiale. Offentliggørelse eller videregivelse af udleveret materiale er ikke tilladt uden samtykke. Ved overtrædelse kan samarbejdet opsiges omgående uden refusion.
 • PERFORM BY IRANI forbeholder sig rettigheden til at bruge de før og efter billeder du sender til mig, til brug af reklame og eller de billeder der er taget til opstart og ved afslutning af forløb (billeder bruges ikke uden tilladelse).
 • PERFORM BY IRANI har lov til, under forløbets varighed, at sende information der måtte have din interesse.
 • PERFORM BY IRANI har lov til, efter forløbets afslutning, at sende et feedback skema som du skal udfylde. Dette er for at hjælpe PERFORM BY IRANI med at holde kvaliteten høj og altid forbedre sig.
 • Alt fysisk aktivitet foregår på eget ansvar. PERFORM BY IRANI står ikke til ansvar for eventuelle skader eller sygdom under forløbet. Er du i tvivl om eventuelle risici, bør du overveje at få foretaget et dybdegående sundhedstjek inden opstart. Informer altid om tidligere skader inden opstart af forløb.
 • Resultaterne af træningsprogrammer og kostvejledning vil variere og vi kan derfor ikke garantere et specifikt resultat. Vi vil ud fra vores erfaring, i samarbejde med dig, udforme realistiske mål, ift. den tid og indsat du er villig til at lægge i det.
 • Når du udfylder det tilsendte interview og sender det tilbage til PERFORM BY IRANI, giver du samtidig samtykke til at disse oplysninger opbevares hos PERFORM BY IRANI. Det samme gælder billeder, InBody målinger og fedtprocent målinger foretaget af PERFORM BY IRANI. Ved endt træningsforløb gemmes dine oplysninger i 12 måneder og slettes derefter. Du har til enhver tid ret til at få disse tilsendt og/eller ønske dem slettet.
 • Aflysning af personlig trænings timer skal ske senest 24 timer før, ellers går timen bort. Der kan dog laves individuelle aftaler.
 • Udløb på personlig træningstimer gælder som følgende:
  10 træninger = 6 måneders gyldighed fra betalings dato
  20 træninger = 10 måneders gyldighed fra betalings dato
  30 træninger = 12 måneders gyldighed fra betalings dato
  Der ydes ikke tilbagebetaling for ikke brugte træninger indenfor gyldighedsperioden.
 • Priser reguleres altid ved årsskifte
 • Områder med udendørs træning er videoovervåget.